• Client: Shell
  • Location: Amsterdam
  • Year: 2009-2016

Shell Technology Centre

Amsterdam - Shell has decided to give its research activities in Amsterdam a new impulse by building the New Technology Centre. Doing so will expand the activities in a collective building on 7 hectares to one collective building on 27 hectares.

Linkedin | Twitter | Facebook

Shell Technology Centre

The design is based on a clear vision and ambition that matches Shell’s business principles: high-quality, sustainable, modest, effective, flexible, safe and low-maintenance. The outdoor area expresses these ambitions in the neat layout and functional flexibility on the one hand, and in the urban design integration and the presentation towards the IJ and the city on the other. These principles led to an “openwork’’ design, with wide paths to walk on, tight and loose plants and an atmosphere employees feel at home in.

In sum, it means a pleasant, modern and professional work environment that makes a maximum contribution to the well-being of the company and its employees.

Project data

LocationAmsterdam Google Maps
AssignmentCampus design
Size27 hectares
Design2009-2016
ClientShell
Shell Technology Centre
Shell Technology Centre
Shell Technology Centre
Shell Technology Centre