LANDSCAPE ARCHITECTURE
& URBANISM
We design for the next generations...
We design for the next generations...
and believe in a future
of healthy and adaptive cities.
and believe in a future of healthy and adaptive cities.
We connect people...
We connect people...
We embrace water...
We embrace water...
and enrich identities towards meaningful places
and enrich identities towards meaningful places
We make beauty feasible
We make beauty feasible

Landschapsarchitectuur & Stedenbouw

Van klimaatverandering en stijgende zeespiegels tot snelle verstedelijking en druk op natuurlijke hulpbronnen, onze wereld wordt steeds complexer.

Wij, de landschapsarchitecten en stedenbouwers van Arcadis, helpen u door deze complexiteit heen te navigeren doordat wij het grotere plaatje zien en begrijpen. Of het nu gaat om het omarmen van wateropgaves, het vitaliseren van steden, het verrijken van de identiteit van bedrijven of het verbinden van mensen via weg of spoor, wij leveren buitengewone en duurzame ruimtelijke ontwerpen.

Wij koppelen schoonheid aan maakbaarheid en werken met u samen om waarde te creëren voor uw bebouwde of onbebouwde gebieden. Altijd in harmonie met de omgeving – van een groene woonwijk in Dubai of vernieuwend stadspark in Istanboel tot een goed ingepast snelwegknooppunt bij Hoevelaken of een veilige dijk langs het Markermeer.

Onze wereldwijde aanwezigheid en brede ervaring zorgt ervoor dat we onze collectieve kennis kunnen toepassen op grote én kleine projecten. Op deze manier kan onze ervaring met dijkversterkingen langs de Lek bijvoorbeeld worden ingezet bij het ontwerpen aan de waterveiligheid van Yangzhou (China). Anderzijds kan onze ervaring met de ontwerpprincipes van de Groene Stad, opgedaan in Dubai, worden ingezet bij toekomstige stedenbouwkundige projecten in Nederland. Dus wat uw uitdagingen ook zijn, ons team geeft u het juiste perspectief en voorziet u van goede oplossingen, nu en in de toekomst. Bij ons geldt: schoonheid is maakbaar!

Nieuws